Kuressaare linnavolikogus ei ole enam Keskerakonna fraktsiooni

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Keskerakond sai Saaremaal täna järjekordse tagasilöögi, kui Kuressaare linnavolikogu istungil likvideeriti volikogu Keskerakonna fraktsioon.

Viieliikmeline fraktsioon likvideeriti, kuna sellest astus kolm liiget välja, neist endine fraktsiooni esimees Aivar Aru oli juba varasemalt ka Keskerakonnast välja astunud, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

21-liikmelises Kuressaare linnavolikogus  on nüüdsest ainult kaks toimivat fraktsiooni, nendesse kuuluvad vastavalt siis Reformierakonna ja IRLi saadikud.

«Võib-olla siiski fraktsioonina oli meil läbilöögivõimet, suutsime ehk rohkem mõjutada volikogu. Aga me oleme üsna üksmeelne [volkogu] ja püüdnud kõiki asju koos koalitsiooniga läbi mõelda, ega meil ei ole tõesti neid eriarvamusi väga palju olnud,» rääkis endise keskfraktsiooni aseesimees Lea Kuldsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles