EMHI saab uue juhi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalmar Mandel
Jalmar Mandel Foto: Ove Maidla

Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituudi (EMHI) uueks peadirektoriks saab Jalmar Mandel, senine kauaaegne juht Jaan Saar jätkab tööd nõunikuna.

Mandel asub tööle juuni alguses, teatas keskkonnaministeerium.

Mandeli sõnul on EMHI jaoks oluline arengu stabiilsus ja tehnoloogilise baasi kaasajastamine. «Tähtis on tagada, et asjatundjatel on parimad võimalikud tingimused oma töö tegemiseks. EMHI kui rahvuslik ilmateenistus on pikaajaliste traditsioonidega ning usaldusväärne partner teistele ametkondadele ja rahvusvahelistes andmevahetuse võrgustikes,» ütles ta.

Jalmar Mandel (48) on töötanud keskkonnavaldkonnas 1991. aastast, alates 1994. aastast maakondliku keskkonnateenistuse juhina Jõgevamaal ja Tartumaal.

Keskkonnaministeerium kuulutas avaliku konkursi uue peadirektori leidmiseks välja 28. veebruaril, konkursile laekus 7 avaldust, kellest kuus esitasid kõik dokumendid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles