Politsei tabas Tallinna-Narva maanteel 25 kiiruseületajat

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseipatrull kiirust mõõtmas.
Politseipatrull kiirust mõõtmas. Foto: Priit Simson.

Eile korraldasid Põhja ja Ida prefektuur Tallinna-Narva maanteel ühisoperatsiooni liikluse rahustamiseks, millest anti eelnevalt liiklejatele ka meedia abil teada.1

Tabati 25 kiiruseületajat ning 2 sõidukijuhti, kel puudus juhtimisõigus.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juhi juhtivkonstaabel Elari Kasemetsa sõnul õigustas politseioperatsioonist liiklejate ette teavitamine end igati.

«Üldine liikluspilt oli väga rahulik ning lõviosa sõidukijuhte pidas piirkiirusest korralikult kinni. Kuna liiklusjärelevalve eesmärk ongi just liiklusohutuse tõstmine ja mitte inimeste karistamine, siis korraldame kindlasti ka tulevikus politseioperatsioone, millest liiklejaid eelnevalt teavitamine,» ütles Kasemets.

«Liiklusjärelevalve käigus selgus, et enamus sõidukijuhte täitsid liikluseeskirja nõudeid,» ütles Ida prefektuuri korrakaitseosakonna komissar Alvar Ottokar.

«Ohtlike olukordade tekkimise vältimiseks tuleb liikluses säilitada rahulik sõidustiil ja seda saab eelkõige teha piirkiirusest kinnipidamisega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles