Parbus ja Sepp vaidlustasid oma karistused

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Parbus pidi kohtust lahkuma politsei saatel.
Ivo Parbus pidi kohtust lahkuma politsei saatel. Foto: Kaarel Tigas/ Õhtuleht

Tallinna linnaametnik Ivo Parbus, kelle Harju maakohus pistisevõtmise pärast vangi mõistis, ja pistisevõtmisele kihutanud ning sellele kaasa aidanud Elmar Sepp esitasid Tallinna ringkonnakohtule apellatsioonkaebuse.

Nii Parbus kui Sepp vaidlustasid Harju maakohtu otsuse ja nende esindajad esitasid apellatsioonkaebused, ütles Tallinna ringkonnakohtu pressiesindaja Kairi Küngas Õhtulehele.

Süüdistuse järgi võttis Tallinna linnavalitsuses abilinnapea nõuniku ametikohal töötanud Ivo Parbus 2007–2008 detailplaneeringute ja ehitusprojektide üle järelevalve teostamise eest Tallinna linnaplaneerimise ametis inimestelt korduvalt pistist.

Elmar Seppa süüdistati Jüri Vilmsi Sihtkapitali juhatuse liikmena Parbuse korduvale pistise võtmisele kihutamises ja sellele kaasaaitamises. Parbust karistas Harju maakohus kahe ja poole aastase, Seppa viiekuulise vangistusega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles