Möödunud maipühad olid tänavakoristajatele töörohked

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavapuhastusmasin.
Tänavapuhastusmasin. Foto: Margus Ansu

Ajavahemikul 30. aprillist kuni 2. mai hommikuni kraabiti Tallinna tänavatelt kokku 279 tonni pühkmeid ning 21,6 tonni tühja taarat ja muud sodi, mida kevadvaimustuses kodanikud tänavatele maha viskavad ja mida olmejäätmeteks nimetatakse.

Tallinna kommunaalameti lepingupartneritest tänavapuhastusfirmad on pärast lume sulamist alanud kevadkoristuse käigus ajavahemikul 19. märtsist aprilli lõpuni kogunud tänavatelt 452 tonni olmejäätmeid, 4792 tonni pühkmeid ja tolmutõrjeks on kulunud 4 644 kuupmeetrit vett.
Märtsis ja aprillis olid ilmad väga heitlikud, esines päevi, mil miinuskraadid muutsid teed libedaks, mistõttu tuli liiklusõnnetuste ennetamiseks tänavatel samaaegselt koristustöödega ka libedusetõrjet teha.

Kevadkoristuse käigus kogutakse kokku talvine puistematerjal linna teedelt, tänavatelt, jalgrattateedelt, kõnniteedelt ja ühissõidukite peatuste ootealadelt ning koristatakse olmejäätmed teemaa haljasaladelt. Kevadkoristuse käigus pestakse puhtaks ka ühissõidukite peatustes paiknevad prügikastid ja pingid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles