Õpilasmaleva kohad täitusid vähem kui kümne minutiga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötavad noored: õpilasmalevlased panevad lauluväljakul pinke kokku.
Töötavad noored: õpilasmalevlased panevad lauluväljakul pinke kokku. Foto: Toomas Huik

Täna algas registreerimine suvisesse õpilasmalevasse ja huvilisi oli nii palju, et kohad täitusid vähem kui kümne minutiga.

SA Õpilasmalev juhataja Maarja Saavik ütles Postimehele, et malevakohti on 720, kuid soovijad esitasid täna umbes poole tunni jooksul 1200 ankeeti. Kohad said seejuures täis veel enne, kui täitus kümme minutit – selleks ajaks oli esitatud juba 800 ankeeti.

Viimane rühm suleti registreerimiseks kell pool neli ehk pool tundi pärast registreerimise algust.

Kõige suurem oli tung Tallinna loomaaeda, kus malevakohad said täidetud kolme minutiga. Kokku saab loomaaias suvel tööd 45 malevlast. Saaviku sõnul on loomaaia populaarsus tingitud ilmselt sellest, et see asub Tallinnas ja saab seega tööd pakkuda ka noorematele malevlastele, kel pole lubatud linnavälistes rühmades osaleda.

Lisaks olid väga populaarsed Pühajärve, Pidula ja Vodja malevarühmad, mille populaarsust seletas Saavik asukoha ja ilusa loodusega.

Kokku saab õpilasmalevas tööd 720 noort, kellest moodustatakse 38 malevarühma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles