Politsei tabas purjus kiirabiautojuhi

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei tabas öösel joobes kiirabiautojuhi.
Politsei tabas öösel joobes kiirabiautojuhi. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Eile õhtul peeti Raplamaal teate peale kinni Kohila kiirabiauto, mille juht oli purjus.

Tallinna-Rapla-Türi tee 27. kilomeetril Urgel peeti eile õhtul kella üheksa ajal kinni Kohila kiirabibrigaadi auto, mille juht, 46-aastane Artur, oli alkoholi tarvitanud, teatas Kaspar Kokk Kanal 2st.

Esialgu uskumatuna kõlanud teadet saadeti kontrollima Rapla politseinikud, kes peatasid kiirabi kasutuses oleva Volkswageni, kui see oli tagasiteel Tallinnast Kohilasse.

Tallinnasse haiglasse viidi patsienti, tagasiteel küll ühtegi patsienti autos ei olnud, aga lisaks juhile oli seal veel kaks meedikut. Pärast roolijoodiku tabamist kutsuti Kohila kiirabibrigaadile uus autojuht.

Autojuht tunnistas ajakirjanikule, et oli eelmisel õhtul viina joonud ning tundis kell kolm tööle tulles end kainena.

Lääne prefektuuri teatel tuvastati 46-aastasel kiirabisõiduki juhil lubatud alkoholi piirmäära ületamine ning tema suhtes alustati väärteomenetlust. Sõiduki juht kõrvaldati juhtimiselt.

«Viimasel ajal on väga palju räägitud liikluskultuurist või siis kultuuritusest. Vaatamata ennetustööle on jätkuvalt üheks suurimaks probleemiks alkoholi mõju all auto juhtimine. Pühapäeval tabatud kiirabiauto juht lisas sellele ainult kinnitust,» sõnas Lääne prefektuuri liiklusjärelvalvetalituse juht Sander Peremees.

Politseiniku sõnul on kahetsusväärne, et operatiivsõiduki juht seadis ohtu nii enda, oma meeskonna kui ka teiste liiklejate turvalisuse.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles