Mupo: ebaseaduslikust äritegevusest tuleks teada anda

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas on keelatud «kerjata teisi inimesi häirival moel». Kas ennast keset tänavat vaevaliselt kargu najal edasi lohistav kerjus kedagi häirib või mitte, on tõlgendamise küsimus.
Tallinnas on keelatud «kerjata teisi inimesi häirival moel». Kas ennast keset tänavat vaevaliselt kargu najal edasi lohistav kerjus kedagi häirib või mitte, on tõlgendamise küsimus. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna munitsipaalpolitsei soovitab inimestel mustlaste ebaseaduslikust äritegevusest teada anda, et korravalvurid saaksid kohapeal asjaolusid kontrollida.


«Kui keegi küsib raha, siis tuleb kindlasti käituda vastavalt oma sisetundele. Keegi ei ole kohustatud vastu tahtmist kellelegi raha andma,» ütles munitsipaalpolitsei pressiesindaja Monika Lestberg. Tallinna avaliku korra eeskiri keelab «kerjata teisi inimesi häirival moel».

«Mis puutub ühistranspordis kui avalikus kohas pilli mängimisse ja erinevate asjade müümisse, siis nendeks tegevusteks on kindlasti luba vaja. Meile teadaolevalt ei ole ühistranspordi moosekantidega meie bussikontrollidel kontakte olnud,» lisas ta.

Binoklimüüjate kohta ütles Lestberg, et juhul, kui kellelgi tekib kahtlus, et sadama lähistel toimub ebaseaduslik äritegevus, siis sellest tuleks kindlasti teada anda, et mupo saaks kohapeal asjaolusid kontrollida.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles