Raidma: Reinsalu saaks kaitseministrina hakkama

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Raidma.
Mati Raidma. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimees Mati Raidma ütles, et usub Reinsalu võimekusse kaitseministrina toime tulla.

Täna kogunes riigikogu riigikaitsekomisjon, mille liige on ka Isamaa ja Res Publica liidu juht ja kaitseministrikandidaat Urmas Reinsalu.

Raidma sõnul komisjonis siiski tulevase kaitseministri küsimust ei arutatud, sest seadusandlik ja täitevvõim on kaks eraldiseisvat asja. Seetõttu ei soovinud Raidma ka spekuleerida, kelle IRL uueks kaitseministriks nimetab.

«Riigikaitsekomisjon on kindlasti positiivselt meelestatud, kui kaitseminister valitaks võimalikult kiiresti. Tegemist on Isamaa ja Res Publica liidu inimesega ja sellel erakonnal häid kandidaate jätkub,» leidis Raidma.

Reinsalu pidas ta väärikaks kandidaadiks. «Ma arvan, et kõige parem hindaja mehele on tema töö. Kui Urmas selle koha saab, siis muidugi aja möödudes saab anda objektiivse hinnangu. Ma olen selles mõttes optimist, et ta tõepoolest saab sellega hakkama,» ütles Raidma.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles