Torustikupanek ajas firma ja Kuressaare tülli

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd. Foto on illustratiivne.
Teetööd. Foto on illustratiivne. Foto: Eeva Kaun

Kuressaare linnavalitsus ei ole rahul torustikeehituse läbinud tänavate heakorraga ning nõuab sundraha ähvardusel ehitajalt tänavate korrastamist.


Kuressaare linnavalitsuse ehitusjärelevalve insener Aivo Kesküla saatis OÜ-le Water Ser Lõuna-Eesti ja tehnilise järelevalve ametile kirja, milles teatab, et ettevõte pole kinni pidanud ehitusprojektist ega täitnud Kuressaare linna kaevetööde eeskirja, kirjutab Oma Saar.

Aivo Kesküla ütles, et pärast trassitööde lõppu peab töö teostaja katma kõik tänavaga risti olevad kaevekohad betoonkividega, kuid nii mõnelgi pool on ehitaja kasutanud täiteks ebaseaduslikult killustikku, mille autod sõidavad üsna ruttu kaevekohast laiali, tagajärjeks on purunenud autoaknad ja lõhutud rehvid, mille eest kannatanud hiljem linnavalitsuselt kahjutasu nõuavad.

Lisaks avastas järelevalve tänavatel muidki puudusi, näiteks valesti paigaldatud liiklusmärke.

Pärast mitmeid suusõnalisi märkusi eile väljasaadetud kirjas nõuab linnavalitsus puuduste kõrvaldamist 23. veebruariks, vastasel juhul ootab ettevõtet iga tegemata töö eest 10 000 krooni sundraha nõue, mis võib üheksa ehitusloa peale kokku kujuneda kuni 90 000-krooniseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles