Ootamatud betoonist tõkised tõid trahvinõude

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Alo Raun

Kuressaares Tuule tänavat poolitavatele betoonelementidele otsa sõites auto põhja lõhkunud kodanik küsib linnalt remondikuludeks üle 3000 krooni, sest saatuslike tõkiste eest ei hoiata liiklejat ükski märk.


Kuressaarlane Arvo pööras möödunud reede õhtul Talve tänavalt Tuule tänavale ega osanud oodata, et keset teed on lume all betoonist takistused, millest üle sõites ta oma auto põhja ära kraapis, kirjutab Oma Saar.

«Kui ma teen vasakpöörde Tuule tänavale, ei ole mul informatsiooni, et tänav on mehaaniliselt pooleks jagatud,» rääkis Arvo, kes võttis oma sõnul vasakpöördel liiga suure kaare ja sõitis esimesele, lumme mattunud betoonelemendile otsa.

Auto liigub küll omal jõul edasi, kuid põhi on lõhutud ja sellest tilgub õli, remondifirmast võetud hinnapakkumise järgi kuluks sõiduki õnnetuse-eelse seisundi taastamiseks üle 3000 krooni.

Arvo saatis ka linnavalitsusele kirja, kus teeb ettepanekuid olukorra parandamiseks - näiteks soovitab lisada täiendavaid liiklusmärke - , kuid linnainsener Madis Pihel eile lugu enne kommenteerida ei soovinud, kui kodaniku kirja on linnavalitsuses arutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles