Radisson SAS keeldus kodututega toitu jagamast

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radisson SASi hotell Tallinnas.
Radisson SASi hotell Tallinnas. Foto: SCANPIX

Tallinnas Radisson SAS hotellis kliendiüritust pidanud firma juhi üllatus oli suur, kui hotell keeldus tema palvest ülejäänud toit kodututele saata.


Möödunud nädala neljapäeval jäi rahvusvahelise firma Pedersen ja Partners Radisson SASi konverentstsikeskuses korraldatud kliendiürituse toidust ligi kolmveerand järele, mida firma piirkonnajuht palus kodututele saata, kirjutas Eesti Ekspress.

Suur oli mehe hämming, kui konverentsikeskuse teenindajad teatasid, et «Radisson SAS saadab toitu ainult loomaaeda» ning loomaaiaga on tehtud ka vastav leping.

«Mingit valmistoitu, milles on soolad ja vürtsid, me kindlasti ei kasuta - see peab olema mingi hämamine,» kinnitas Tallinna Loomaaia direktor Mati Kaal ning lükkas ümber ka väited nagu oleks loomaaial ja hotellil kokkulepe.

Radisson SASi peadirektori Olivier Rochefort'i sõnul oleks kodututele toiduülejääkide jagamine äärmiselt ebahügieeniline ning seda tehes tabaks hotelli kindlasti sanitaarnõuete mittejärgmisest tulenev rahatrahv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles