Suvelaagrite korraldajad saavad linnalt toetust

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tallinna spordi- ja noorsooamet võtab suviste noortelaagrite korraldajatelt vastu toetuste taotlusi.


Toetust võivad saada noortelaagrid, mille tegevus toimub väljaspool pealinna ja mille vahetuse kestus on vähemalt kuus ööpäeva, teatas Raepress.



Linn maksab laagrikorraldajatele toetust 7-19-aastaste laste ja noorte eest, kelle elukohaks on rahvastikuregistris märgitud Tallinn. Toetust ei anta nendele laagrikorraldajatele, kes on jooksval aastal spordi- ja noorsooametist sporditegevuse toetust saanud.



Abilinnapea Kaia Jäppinen ütles, et Tallinna linn on alati väärtustanud ning panustanud noorte ja laste huvitegevusse. «Sel aastal on spordi- ja noorsooameti linnaväliste noortelaagrite korraldamise toetamiseks ette nähtud enam kui kaks miljonit krooni,» lausus abilinnapea.



Eraldatava toetuse suurus on 55 krooni ühe noore kohta päevas. Amet toetab linnaväliseid noortelaagreid ka sügis- ja talvevaheaegadel. Mullu toetas spordi- ja noorsooamet ligi 6000 noore laagriskäiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles