Kurjategijad ründasid liinibussi juhti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Eile õhtul tungisid mitu kurikaela Sütiste teel busside lõpp-peatuses kallale Tallinna Autobussikoondise (TAK) bussijuhile.


«Tegemist oli tõenäoliselt ettekavatsetud kuriteoga, sest bussijuhile järgneti kindla eesmärgiga teda rünnata ja tungiti selleks kaasavõetud teleskoopnuiaga kallale,» ütles TAK-i suhtekorraldusjuht Sirje Roht postimees.ee-le.



Oletatavad kurjategijad saabusid Rohti sõnul 17A liini lõpp-peatusse sõiduautoga, võtsid pakiruumist teleskoopnuia ja tungisid seisuplatsil bussist väljunud bussijuhile kallale.

Kurjategijad üritasid bussijuhile teleskoopnuiaga vastu pead virutada, kuid juht jõudis käed pea kaitseks ette tõsta ja nui vigastas tema kätt. Rohti sõnul viibib bussijuht praegu haiguslehel ja hakkab rünnakust tasapisi toibuma. «Õnneks tal suurt viga ei ole. Käsi on küll katki, aga muidu on ta rohkem šokis ja ravimite mõju all,» rääkis Roht.

Ta lisas, et bussijuht ründajaid ei tundnud ja välistas selle, et keegi võis teda eraelulistel põhjustel rünnata. Rünnaku kohta on tehtud avaldus politseile, kes alustas kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles