Pedofiilias süüdistatav treener kuulutati tagaotsitavaks

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laste vastu suunatud seksuaalkuritegudes süüdistatav staažikas ratsatreener Vello Kudrjavtsev kuulutati tagaotsitavaks.

Justiitsministeeriumi kinnitusel lõhkus elektroonilise valve all viibinud 62-aastane Kudrjavtsev 12. mail jalavõru ning lahkus liikumiskeelu ajal oma elukohast, mistõttu ta kuulutati tagaotsitavaks, kirjutab ERR uudised.

Lääne ringkonnaprokuratuur süüdistab Kudrjavtsevit oma sugukire vägivaldses rahuldamises alaealisega, sugukire rahuldamises lapsega, alaealise vägistamises, lasteporno valmistamises või selle võimaldamises, lapse seksuaalses ahvatlemises ning alaealise kallutamises alkoholi tarvitamisele.

Seksuaalse väärkohtlemise alla langenud alaealiste hulgas oli nii poisse kui tüdrukuid ehk kokku ligi 10 kannatanut, ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm ERRi uudisteportaalile.

Süüdistatav vahistati mullu novembris, kuid tänavu veebruari lõpus asendati tema vahi all pidamine elektroonilise järelevalvega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles