Tallinn tahab uue omanikuga Kalev Spordis saateid jätkata

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Sport
Kalev Sport Foto: rhm.ee

Tallinna linnakantselei tahab jätkata igaesmaspäevase uudistesaate tellimist omanikku vahetanud telekanalis Kalev Sport, kuid praegu puudub saate jätkumise osas kindlus.

Tallinna meediajuht Georg Pelisaar ütles BNSile, et praeguse seisuga läheb Kalev Spordis eetrisse Tallinna uudiste saade, kuid saate jätkumise osas edaspidi puudub kindlus.

Pelisaare sõnul ei ole ta jõudnud telejaama uue omaniku Toomas Lepaga veel linnakantselei ja telekanali koostöö jätkamise teemal rääkida.

«Ootame ära, mida Lepp telekanali programmiga ette võtta kavataseb. Praegu on kindel ainult see, et midagi kindlat ei ole,» lausus ta.

Pelisaar märkis, et varasemast kehtib linnakantseleil Kalev Spordiga kokkulepe, et telejaam saadab 24. veebruaril võttegrupi kajastama Brüsseli Tallinna esinduse avamise aastapäeva tähistamist.

«Ma loodan, et see kokkulepe veel kehtib, kuigi midagi kindlat paraku ei ole,» lausus Pelisaar.

Tallinna linnakantselei ei ole veel jõudnud lepingute sõlmimiseni telesaadete edastamiseks TV3 ja Kanal 2-ga, kuid Pelisaare sõnul on läbirääkimised mõlema telejaamaga edenenud hästi ning TV3-ga sõlmib linnakantselei lepingu tõenäoliselt järgmisel nädalal.

Tallinna linnakantselei ja TV3 on jõudnud põhimõttelisele kokkuleppele, et alates märtsist hakkab Tallinna linnapea Edgar Savisaare otsesaade olema TV3 eetris.

Tallinna kultuuriuudiste saade hakkab edaspidi olema ilmselt Kanal 2 eetris.

Tallinn hakkas linnateemalisi telesaateid tellima eelmisel aastal. Möödunud aastaks aastaks sõlmis Tallinn saadete edastamiseks lepingu Kalev Spordiga ning pikendas seda selle aasta jaanuari lõpuni.

Börsifirma AS Kalev suuromanik Oliver Kruuda müüs sellel nädalal Kalev Spordi senisele telekanali peaprodutsendile Toomas Lepale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles