Sarivägistaja nõuab leebemat karistust

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eero Pesur.
Eero Pesur. Foto: Reporter.ee

Aastatel 2009-2011 kokku neli naist vägistanud mees pole karistusega rahul ning vaidlustas selle Tallinna ringkonnakohtus.

Lisaks süüdimõistetud Eero Pesurile (33) ja tema advokaadile esitasid karistuse osas ringkonnakohtule kaebuse ka kannatanute esindajad, kohus peab Pesuri süüasja eelistungi homme, vahendab ERR Uudised.

Aprilli lõpus tunnistas Harju maakohus Pesuri süüdi kõigis süüdistuses toodud kuritegudes ning karistas teda 10-aastase vangistusega, mida lühimenetluse tõttu vähendati kohe ühe kolmandiku võrra, seega peab Pesur vanglas ära kandma kuus aastat ja kaheksa kuud.

ERR Uudiste andmetel tunnistas Pesur end süüdi neljast seksuaalkuriteost kahes – ühe naise vägistamises mullu 22. jaanuaril Pääsküla raudteejaamas ja mullu 18. märtsil Suur-Ameerika tänaval, kuid eitas vägistamist 2009. aasta 28. mail Rae vallas Peetri külas ja mullu 18. märtsil Kosmose kino lähedal.

Süüdistuse järgi vägistas Pesur Tallinnas ja Harjumaal aastatel 2009-2011 kokku neli naist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles