Möödunud teisipäeval proovisid Aura veekeskuses oma ujumis- ja sukeldumisoskust kümme noort, kelle soov on juba eeloleval suvel alus­­tada tööd vetelpäästjana. Koolitusel osalesid Ada Konsa, Mariliis Paas, Kersti Lang, Hanna Liisa Teder, Toomas Pärtin, Sander Gorgi­­šeli, Hans Teder, Monika Karolin, Liina Ludvig, Priit Lehismets. Pildil näitab G4Si rannavalve juht Henry Seemel kursantidele ette õiget konnaasendit.
Möödunud teisipäeval proovisid Aura veekeskuses oma ujumis- ja sukeldumisoskust kümme noort, kelle soov on juba eeloleval suvel alus­­tada tööd vetelpäästjana. Koolitusel osalesid Ada Konsa, Mariliis Paas, Kersti Lang, Hanna Liisa Teder, Toomas Pärtin, Sander Gorgi­­šeli, Hans Teder, Monika Karolin, Liina Ludvig, Priit Lehismets. Pildil näitab G4Si rannavalve juht Henry Seemel kursantidele ette õiget konnaasendit. Foto: SCANPIX

«Rand on nagu teater. Nii nagu näitlejad peavad oma rolli teadma, et vaataja saaks etendust nautida, peavad ka vetelpäästjad oma osa tundma,» arutles vetelpäästja Henry Seemel, kelle pilgu all tegid Auras katseid kümme tulevast rannavalvurit.

Kommentaarid
Copy