Sindis päästsid kaks vaprat naist naabri elu

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Settekaev. Pilt on illustratiivne.
Settekaev. Pilt on illustratiivne. Foto: OVE MAIDLA/PM/SCANPIX BALTICS

Pisut üle nädala tagasi kella poole kümne paiku õhtul ootas Sindi elanik Eve oma tütart, jalutas naabermaja õuele, kui järsku kadus pind naise jalge alt, kirjutab Õhtuleht.

Omal jõul ta august välja rabeleda ei suutnud ning appihüüetest polnud kasu.

Õhtul kuuri ust kinni panema läinud naabrinaise tähelepanu köitis mingi kummaline heli – see oli Eve, kes suutis veel ainult kähiseda. Koos teise naabriga nägid nad palju vaeva, et Eve settekaevust välja aidata.

Eve on elanud Sindis 25 aastat, naaber selles kortermajas 11 aastat, kuid ohtlikust settekaevust õuel, kus mängivad ka lapsed, ei teadnud nad midagi.

Sindi abilinnapea Rein Ariko andmeil ehitati sisse varisenud settekaev koos kõrvalasuva majaga ja see olevat täpsemalt öeldes septik, mis ei ole töötanud ligikaudu 50 aastat.

Kaevu sügavuse kohta ütles abilinnapea, et selliseid kaevusid ei tasu alla kolme meetri ehitadagi, võis olla 4–5 meetrit sügav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles