Uuri, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd
Teetööd Foto: Toomas Huik / Postimees

Maanteeinfokeskus annab ülevaate tänastest teetöödest.

Asfalteerimistööde tõttu on häiritud liiklus Harju maakonnas Keila-Haapsalu maanteel Lehola-Vasalemma lõigul (km 8,5-15,3). Kiirusepiiranguks on 30 km/h ning liiklust reguleeritakse.

Tee geoloogilisteks uuringuteks on piiratud kiirust tööde piirkonnas kuni 30 km/h Pärnu maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Tammistes (km 1,6-5,0).

Teekatte parandustöid tehakse Järva maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maanteel Rapla maakonna piiri ja Türi vahelisel lõigul (km 83,7-97,1) ning Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Tüükris (km 121,5-124,0).  Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 50 km/h.

Sobiva ilma korral jätkuvad pindamistööd Harju maakonnas Jõelähtme-Kemba maanteel Ruu ja Kaberneeme (km 8,7-11,8) ristmiku vahelisel maanteelõigul. Kiirusepiirang pinnatud lõigul on 30 km/h.

Teehoiuväliste töödega seonduvalt (materjali vedu kupitsate asukohtadesse) on häiritud liiklus tööde tsoonis Ida-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Voorepere-Vodava vahelisel maanteelõigul kilomeetritel 146,0- 201,6.

Liiklust korraldab reguleerija ning arvestada tuleb kuni 5 min. liiklusseisakuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles