IRL teeb ettepaneku avada Ülemiste liiklussõlm 75 päeva varem

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ummik Ülemiste ristmikul.
Ummik Ülemiste ristmikul. Foto: Liis Treimann

Tallinna linnavolikogu IRLi fraktsioon teeb tänasel linnavolikogu istungil ettepaneku avada Ülemiste ristmik täies mahus juba 15. augustil 2013, et tagada sujuv liiklus enne sügisest autoliikluse koormuse kasvu .


«Tartu maantee poolt Tallinna sõitnud autojuhtide paaritunnine ummik selle nädala alguses oli tingitud halvast liikluskorraldusest seoses Ülemiste ristmiku teetöödega. Teeme ettepaneku avada Ülemiste liiklussõlm täies mahus liiklemiseks juba 15. augustil 2013 ehk 75 päeva varem, kui on liiklussõlme rekonstrueerimise tähtaeg. Ettepanek on tingitud asjaolust, et sügise alguses suureneb autode arv liikluses märgatavalt. Avamistähtaja varasemaks planeerimine hoiab ära suuremad liiklusprobleemid Ülemiste ristmikul,» ütles volikogu IRLi fraktsiooni esimees Toivo Jürgenson.

Ta lisas, et annab linnavolikogu istungil menetlusse ka arupärimise seoses nädala alguses toimunud ummikuga Tartu maanteel. «Soovin teada, kelle tegemata töö tulemusena selline olukord sai tekkida, sest taolist liikluskoormuse suurenemist on võimalik ette prognoosida ja sujuvamalt lahendada,» sõnas Jürgenson.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles