Tallinnas avas uksed uus valveapteek

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raepress

Lasnamäe Keskuses Pae 76 alustas täna tööd uus valveapteek, mis on kesklinnas tegutseva Tõnismäe Tänava Apteegi kõrval teine ööteenust pakkuv apteek Tallinnas.


«Elanike arvult suurim Tallinna linnaosa on ammu ööapteeki vajanud. Pole normaalne, et lasnamäelane pidi äkilise haigestumise puhul öösel ravimi järele kesklinna sõitma. Nüüd on hädaabi kohapeal tagatud,» ütles linnapea Edgar Savisaar täna apteegi avamisel.

Pae 76 asuvas apteegis osutatakse öövalveteenust kella 20-8. Apteek töötab ööpäev läbi kõikidel päevadel, kaasa arvatud puhkepäevad ning riiklikud ja rahvuspühad, teatas Raepress.

Apteegis müüakse nii käsimüügi- kui retseptiravimeid, ravimisarnaseid aineid ning meditsiiniotstarbelisi vahendeid, samuti valmistatakse ravimeid retsepti alusel.

Apteegi omanik on OÜ Euroapteek, mis võitis valveapteegi teenuse osutamiseks välja kuulutatud riigihanke. Euroapteegile kuulub 25 apteeki üle Eesti, nendest 14 Tallinnas.

Linnavalitsuse tellimusel on Tallinnas juba aastaid apteegi öövalveteenust osutanud OÜ Patrika Tõnismäe Tänava Apteegis aadressil Tõnismägi 5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles