Peep Mühls läheb tagasi ettevõtlusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Mühls
Peep Mühls Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Koostöö Kogu pikaaegne juht Peep Mühls lahkub sellelt kohalt juuni lõpus ning läheb tagasi ettevõtlusesse.

Sihtasutuse nõukogu valis koostöö kogu uueks juhiks president Toomas Hendrik Ilvese kauaaegse nõuniku Olari Koppeli, kes alustab tööd 1. juulist. Koppel ütles Postimehele, et uude ametisse asumisega lõpeb tema senine töö presidendi kantseleis.

Eesti Koostöö Kogu nõukogu esimees Marika Valk märkis, et uue juhi valis nõukogu kolme kandidaadi seast, kuid ei soovinud täpsustada, kes Koppeli kõrval sellesse ametisse kandideerisid.

Koppelile soovis ta meelekindlust ning avaldas lootust, et uue juhiga tuleb koostöö kogu töös ka uusi ettevõtmisi. Tema kinnitusel on koostöö kogu missioon olnud hoida pikaajalist vaadet Eesti strateegilistele arengutele ning tõstatada riigile põhimõttelist tähendust omavaid küsimusi. «Tunnustades sihtasutuse väikese meeskonna varasemat tööd, ootab meid ees veel mitmeid olulisi teematõstatusi riigikogule ja valitsusele aruteluks ja otsustamiseks,» lisas Valk.

Koostöö kogu seni juhtinud Mühlsil täitus tänavu teine kolmeaastane ametiaeg ning seetõttu otsustas ta enda sõnul teha ruumi uutele inimestele ja värsketele mõtetele. Esialgu ei soovinud ta veel täpsustada, millega tegelema hakkab.

Koostöö kogu on Eesti pikaajalisest arengust huvitatud valitsusväliste organisatsioonide koostöövõrgustik, mille sihiks on kujundada riigi tuleviku võtmeküsimustes kooskõlastatud hinnanguid ja ettepanekuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles