Uuri, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetruup
Teetruup Foto: Henn Soodla

Maanteeinfokeskus annab ülevaate, kus tehakse täna teetöid.

Tänasest on liiklusele suletud Tartu maakonnas Hammaste-Rasina maantee 9. kilomeetril asuv remondisolev Lääniste sild. Ümbersõit on tähistatud marsruudil Hammaste-Ahja-Mooste-Rasina. Teekond pikeneb 28,3 km. Sild jääb suletuks eeldatavalt 27.augustini.

Teetruubi ehitustöödeks on alates kella 8-20ni liiklusele suletud Rapla maakonnas Juuru-Rapla maantee Tiitsu teeristist kuni Rapla raudteeülesõiduni (km 10,8-11,6).

Tänasest kuni eeldatavalt 10. augustini on jalg-ja jalgrattatee ehituse tõttu piiratud kiirust kuni 50 km/h Lääne maakonnas Keila-Haapsalu maanteel Linnamäel (km 63,8-64,7).

Teehoiuväliste töödega seonduvalt (vundamentide mahalaadimine) on häiritud liiklus tööde tsoonis Ida-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Voorepere-Vodava vahelisel maanteelõigul kilomeetritel 146,0-201,6. Liikluskorraldus toimub julgestussõidukiga.

Teekatte parandustöid tehakse Järva maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maanteel Rapla maakonna piiri ja Türi vahelisel lõigul (km 83,7-97,1) ning Türi-Arkma maanteel Oisu ja Arkma vahelisel lõigul (km 8,0-21,2). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 50 km/h.

Tolmuvaba teekatet ehitatakse Harju maakonnas Harju-Risti–Paeküla maantee 1.kilomeetril Harju-Risti ja Pae vahelisel lõigul. Kiiruspiirang on 30 km/h ning tööd kestavad eeldatavalt 30. juunini.

Sobiva ilma korral tehakse pindamistöid ning kehtestatud on kiiruspiirang 30 km/h:
*Rapla maakonnas Lohu-Kohila maanteel Mäliveres (km 0,1-2,3) ning Aandu teel Kohilas (km 0,6-2,7);
*Võru maakonnas Rõuge–Vastse-Roosa maanteel km 14,4-15,7, Käätso-Rõuge-Luutsniku maanteel Viitina-Haki vahelisel lõigul (km 13,4-15,5) ning Pindi-Verijärve maanteel km 5,6-9,0.

Teekatte märgistustööde tõttu on häiritud liiklus Jõgeva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Järva maakonna piirist kuni Tartu maakonna piirini (km 115,3-154,2). Ettevaatust aeglaselt liikuvast märgistustehnikast möödasõidul!

Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel suunatakse täna hilisõhtul kogu Viitnat läbiv liiklus (km-d 70-80,6) vastvalminud Viitna möödasõidu vasakpoolsele sõiduteele.

Seoses sellega toimub Narva poole sõitjate ajutine suunamine peale Loobu jõge paremalt teelt vasakule. Kiiruspiirang lõigul on 70 km/h, kõrgendatud ohuga kohtades 50 km/h. Viitna asulasse ja Võsule pääsevad liiklejad üle Viitna-Koljaku teel asuva viadukti.

Antud liikluskorraldus kehtib 2012 juuni lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles