Tallinna tuli visiidile Tai parlamendi Eesti sõprusgrupp

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tai parlamendis loodi Eesti sõprusgrupp pärast Eesti parlamendirühma juhtiva Valdo Randpere visiiti.
Tai parlamendis loodi Eesti sõprusgrupp pärast Eesti parlamendirühma juhtiva Valdo Randpere visiiti. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eestisse saabus reedeni kestvale visiidile Tai parlamendi Eesti sõprusgrupi kuueliikmeline delegatsioon.

Rühma esimehe, senaator Kasemsak Plooksawati juhitud delegatsioon kohtub Tallinnas riigikogu Eesti-Tai parlamendirühma ja väliskomisjoni liikmetega, kuid ka riigikogu esimehe Ene Ergma, aseesimehe Laine Randjärve, siseminister Ken-Marti Vaheri, välisminister Urmas Paeti, e-valitsemise akadeemia juhatuse liikme Ivar Tallo ning Tallinna lennujaama ja Estonian Airi juhtidega.

Riigikogu pressitalituse teatel tulid Tai parlamendi esindajad kolmepäevasele visiidile Eesti-Tai parlamendirühma kutsel. Rühma reformierakondlasest esimehe Valdo Randpere sõnul tuleb kohtumistel muu hulgas arutlusele Eesti kodanikele viisavabaduse taotlemine, mida Tai juba mitme Euroopa Liidu liikmesriigi osas rakendab.

Turismisuhetele arengut soodustava viisavabaduse andmisest rääkisid aprilli lõpus toimunud kohtumisel ka Tai ja Eesti välisminister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles