Reklaamifirma pani plakati sodija tabamise eest preemia välja

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: City Expo

Välireklaamidega tegelev ettevõte City Expo pani välja rahalise preemia info eest, mis viib isiku või isikute tabamiseni, kes mäkerdasid punase värviga ära Kristiine linnaosas asuva Keskerakonna reklaamplakati.


Firma esindaja sõnul paigaldati Keskerakonna reklaam eelmisel reedel Tondi tänava äärde ning esmaspäeva hommikuks oli see punase värviga kokku määritud. Punase värvi purgid vedelesid sealsamas reklaamtahvli all, kirjutas venekeelne

Postimees

.

Vandaalide tegevusest nördinud City Expo on välja pannud 5000 krooni suuruse rahalise preemia info eest, mis viib reklaamtahvli rikkuja tabamiseni.

Keskerakonna Kristiine piirkonna juhi Lauri Laasi sõnul oli reklaami rikkumise näol tegu inetu teoga. «Väga rumal tegu! Inimene võib ju mõnda parteid mitte toetada, kuid oma suhtumise selline väljendamine ainult heidab varju teistele parteidele,» ütles Laasi venekeelsele Postimehele. Keskerakonna esindajad esitasid vahejuhtumi kohta politseile avalduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles