Elmar Sepp lubab kohtuvõitlused lõpuni võidelda

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmar Sepp
Elmar Sepp Foto: Peeter Langovits.

Tallinna linnavolikogu keskerakondlasest liige ja Jüri Vilmsi Sihtkapitali juht Elmar Sepp ei nõustu talle esitatud kahtlustusega ning kavatseb kõikides kohtuinstantsides minna lõpuni.


Praeguse kahtlustuse taga näeb Sepp rünnakut väljaannete Kesknädal ja Vesti Dnja vastu, mida Jüri Vilmsi Sihtkapital välja annab, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset Kaamerat».

«Ma tunnetan, et see üritus käib kõrgemalt ja laiemalt ning minu hinnangul on see ikkagi suunatud sellele, et need ajalehed või üks nendest lõpetaks oma tegevuse,» ütles Sepp. Ta lisas, et ei tunne endal vähimatki süüd ning kavatseb jätkata kõiki oma tegevusi nii Tallinna linnavolikogus, kui ka Jüri Vilmsi Sihtkapitali juhina, kui sihtkapitali nõukogu juhuslikult teisiti ei otsusta.

Jüri Vilmsi Sihtkapitali juht Sepp peeti eile mitmeks tunniks kinni ning enne vabastamist esitati talle kahtlustus kuritööle kihutamises. Sepale esitati kahtlustus samas pistisevõtmist käsitlevas kriminaalasjas, mille raames viibib vahi all Tallinna abilinnapea Taavi Aasa endine nõunik Ivo Parbus.

Kunagine Tallinna Kesklinna vanem Sepp oli kohtu ees ka mõne aasta eest seoses kesklinnas aset leidnud korteritehingutega.´2003. aastal mõistis Tallinna linnakohus ta süüdi ametiseisundi kuritarvitamises ja määras talle 20 000 krooni trahvi.

Sepp kaebas otsuse edasi ning ringkonnakohus saatis selle linnakohtusse uueks arutamiseks tagasi. Uuel arutamisel mõistis linnakohus Sepa kuriteokoosseisu puudumise tõttu õigeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles