Surnuveo kaubik ja katkiläinud limusiin rikkusid matuse

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matused
Matused Foto: AFP / Scanpix

Nädalapäevad tagasi viimsele teekonnale saadetud Viivi matus oli tellitud Pärnu osaühingult Vinuk, omakseid solvas südamepõhjani, kui kirstu vedama ilmus hall Toyota kaubik.


«Olen palju matuseid näinud, kuid selle peale annab ikka tulla, et lahkunu tuuakse koju sellise peletisega,» kurtis matusel olnud Iira Igasta Õhtulehele.

Eliisabeti kirikusse mindigi kaubikuga, pärast teenistust vuras küll kohale Vinuki must matuselimusiin, mis aga ei käivitunud.

Lõpuks sai matuserong liikuma kuid ainult paar kvartalit mööda Aia tänavat mere poole jäi auto taas seisma ning kohale tuli kutsuda teise firma masin.

Vinuk klaaris küll teise firmaga asja ära ja maksis untsuläinud teekonna kinni," teab Igasta kinnitada, ent lahkunu omaste valu see ei leevenda.

Vinuki juhataja Endo Vetik möönab, et laupäevasel matusel ütles kirstuauto mootor üles ning viis lesele koju kirjaliku vabanduse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles