Varjupaigatöötajaks pürgis üle 400 inimese

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sotsiaaltöö Keskus.
Tallinna Sotsiaaltöö Keskus. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tallinna kahe uue kodutute varjupaiga töötajate konkursile laekus 25 töökohale üle 400 avalduse ehk keskmiselt 16 avaldust ühele kohale.


Tallinnas aadressidel Kauge 4 ja Paljassaare 35 alustavad kevadel kaks uut sotsiaalmajutusüksust, kus on kohti kokku 138 peavarjuta jäänud inimesele. Seoses sellega kuulutas Tallinna sotsiaaltöökeskus välja konkursi, pakkudes tööd varjupaiga juhtidele, sotsiaaltöötajatele, sotsiaalassistentidele, koordinaatoritele, peaspetsialistile, abitöölistele ja sotsiaalhooldajatele.

Tallinna sotsiaaltöökeskuse peaspetsialist Heili Toompuu ütles BNSile, et suurem osa 25 vabale töökohale kandideerinutest on hiljuti töö kaotanud inimesed. «Selliseid avaldusi, kus inimene soovib lihtsalt töökohta vahetada, laekus vähe,» märkis Toompuu.

Kauge tänava varjupaik alustab tegevust aprillis ning Paljassaare 35 sotsiaalmajutusüksus mais või juunis.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles