Saaremaa aasta naine jääb tänavu valimata

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare kesklinn..
Kuressaare kesklinn.. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees.

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni (EENA) Saaremaa klubi tegevuse lõpetamise tõttu katkeb tänavu pikaajalise traditsiooniga üritus ning Saaremaa aasta naine 2008 jääb valimata.

«See oli meie ühine otsus, et lõpetasime eelmisel aastal kooskäimise ning teeme hetkel tegevuses väikese puhkepausi,» ütles EENA Saaremaa klubi viimane president Angela Nairis Meie Maale.

«Tahtsime oma tegevusele leida teist väljundit, sest kui kõik käib läbi Tallinna, on raske omaette vabadust säilitada. Kasvõi rahaliselt,» valgustas Nairis tema hinnangul vahest ka kõige suuremat EENA Saaremaa klubi tegutsemise lõpetamise põhjust.

Esialgu kavandas EENA Saaremaa klubi tegevuse lõpetamisel jätkata aasta naise valimist teisel kujul, ent idee soikus klubiliikmete endi tegemiste taha.

Samas ei välistanud Nairis, et viisteist aastat koos käinud ja aktiivsed naised ühel päeval n.- ö tuhast tõusevad ning aasta naise tiitlit taas välja andma hakkavad. «Ma ei julge midagi lubada, aga see võib juhtuda, ent tuleme siis teise nimega ja teises vormis,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles