Galerii: Prangli juures sõitis jaht madalikule

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe lugeja teatel sõitis eile Prangli saarel 40 meetri kaugusel muulist madalikule jaht, mille pardal olid mees ja koer.

Lugeja andmetel hakkas mees kella 17 ajal mees jahiga sadamast tagurpidi välja sõitma, arvestamata suurt tuult ja lained, mis lõpuks põhjustasidki meresõiduki karidele sattumise.

Jahi kapten oli soomlane ja ka laev sõitis lugeja andmetel Soome lipu all.

Lugeja väitel tundub see koht soomlaste jaoks justkui ära neetud, sest alles kaks aastat tagasi läks täpselt sama koha peal põhja soomlaste jaht Pikku Niina.

Häirekeskusest kinnitati, et nad said eile kell 17.12 teate, et Viimsi vallas Prangli saarel Kelnase külas oli 40 meetri kaugusel muulist sõitnud madalikule jaht, mille pardal olid mees ja koer.

Kuna Pranglil ei tegutse kutselist komandot, vaid vabatahtlikud, sõitsidki sündmuskohale kaks vabatahtlikku, kes aitasid mehe ja koera kaldale ning piirivalvelaev tõi nad mandrile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles