Turvatöötajad tabasid tõenäolise narkodiileri

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvakontrollis leiti mehe sokkidest neli fooliumpakikest roosa pulbriga ja taskust süstal ning viieeurone rahatäht, millesse oli keeratud valge pulber.
Turvakontrollis leiti mehe sokkidest neli fooliumpakikest roosa pulbriga ja taskust süstal ning viieeurone rahatäht, millesse oli keeratud valge pulber. Foto: USS Security

Turvafirma USS Security töötajad pidasid reede õhtupoolikul ühe Tallinna kaubanduskeskuse tualettruumis kinni tõenäolise narkodiileri.

Eile veidi peale kella 16 teatas kaubanduskeskuse koristaja turvajatele, et üks tualetikabiin on pikemat aega kinni ja ta ei saa minna seda koristama. Asjaolude kontrollimisel leiti kabiinist ilmsete narkojoobe tunnustega 20-aastane mees, kes tõenäoliselt oli läinud sinna end süstima.

Turvakontrollis leiti mehe sokkidest neli fooliumpakikest roosa pulbriga ja taskust süstal ning viieeurone rahatäht, millesse oli keeratud valge pulber. Ühe fooliumpakikese jõudis kinnipeetu kohapeal alla neelata.

Turvatöötajad juhatasid noormehe turvaruumi, kus ta kokku vajus. Kiirabi saabumise ajaks oli ta aga juba teadvusele tulnud ega vajanud enam meditsiinilist abi. Kinnipeetu anti üle politseile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles