Tallinn tellis Kalev Spordilt veel ühe linnapea saate

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar savisaar esimeses Tallinna linnapea otsesaates, mida näidati Kalev Spordi kanalil..
Edgar savisaar esimeses Tallinna linnapea otsesaates, mida näidati Kalev Spordi kanalil.. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna linnakantselei tellis telekanalilt Kalev Sport veel ühe linnapea Edgar Savisaare otsesaate, kuna lepingud teiste telekanalitega on seni sõlmimata.


Savisaare otsesaade on eetris neljapäeval kell 21.30, saatejuht on Kalev Spordis töötav Mari Torga.

Tallinna meediajuht Georg Pelisaar ütles BNSile, et linn maksab Kalev Spordile saate eest samadel alustel, nagu nägi ette mullune leping, ehk 37 760 krooni koos käibemaksuga.

Tänavu kavatseb linnakantselei tellida telesaateid nii Kalev Spordilt, TV3-lt kui ka Kanal 2-lt. Lepingute sõlmimiseni ei ole pooled veel jõudnud.

Tallinna linnakantselei ja TV3 on jõudnud põhimõttelisele kokkuleppele, et Tallinna linnapea Edgar Savisaare otsesaadet hakkab näitama TV3. Esialgse kava järgi pidi esimene linnapea saade olema TV3 eetris märtsi lõpus, kuid Pelisaare sõnul lükkub see nüüd tõenäoliselt aprilli.

Tallinna kultuuriuudiste saade hakkab edaspidi olema ilmselt Kanal 2 eetris.

Linnakantselei on huvitatud Tallinna uudiste saate ostmisest Kalev Spordilt, kuid kokkuleppeid sõlmitud veel ei ole.

Tallinn hakkas linnateemalisi telesaateid tellima eelmisel aastal. Möödunud aastaks sõlmis Tallinn saadete edastamiseks lepingu Kalev Spordiga ning pikendas seda selle aasta jaanuari lõpuni.

Börsifirma AS Kalev suuromanik Oliver Kruuda müüs veebruari keskel Kalev Spordi senisele telekanali peaprodutsendile Toomas Lepale. Telekanali uueks nimeks saab Via Concept.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles