ERR.ee: Tallinn tähistas vaba ühiskonna päeva ehk nn Panovi-päeva

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Panov
Vladimir Panov Foto: Liis Treimann

Tallinn tähistas täna keskerakondliku linnavalitsuse ja erakonna noortekogu eestvedamisel vaba ühiskonna päeva, mida oponendid on ka Panovi-päevaks nimetanud.


13 Keskerakonna noort seisid täna, loosungid käes, justiitsministeeriumi ees, tähistamaks sel viisil vaba ühiskonna päeva. Möödujad said kesknoortelt flaieri, kus räägitakse, et endise abilinnapea Vladimir Panovi vedamine käeraudades mööda Tallinna tänavaid oli poliittellimus, mille eesmärgiks oli hävitada süütu inimene, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Vaba ühiskonna päeva pidamine jättis linnakodanikud kas ükskõikseks või polnud neil selle pidamise vastu midagi. Küll tauniti sellise päeva sidumist ühe poliitikuga.

«Päeva ju võiks tähistada, aga see peaks olema siis vastu võetud riigikogu tasemel ja presidendi poolt kinnitatud, sellepärast et miks ta siis nii väga Tallinna päev on,» arvas Tallinna linnavolikogu liige Matti Tarum (IRL). «Võib-olla härra Savisaar tahab kuulutada Tallinnale eraldi ka uue aasta vastuvõtmise päeva?!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles