Volikogu keskerakondlased annetavad palgatõusu hädalistele

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna volikogu.
Tallinna volikogu. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut kutsus volikogu liikmeid ühinema volikogu keskfraktsiooni otsusega annetada saadav palgalisa Tallinna Naiste Kriisikodule.


Tulenevalt eelmise aasta nelja kvartali keskmisest palgast Eestis suureneb volikogu liikme tasu seniselt 5630 kroonilt 6409 kroonini. Seega hakkavad linnavolinikud saama pärast maksude mahaarvamist senisest 615 krooni võrra suuremat kuutasu. Selle summa kavatsevadki keskfraktsiooni liikmed edaspidi hädalistele annetada, selgitas volikogu pressinõunik Ester Šank.

Vitsut kutsus volikogu liikmeid üles järgima keskfraktsiooni eeskuju ja annetama 615 krooni suurune voliniku tasu tõus aprillis MTÜ-le Tallinna Naiste Kriisikodu. Edaspidi soovitas ta otsustada samasuguse sihtannetuse saaja igakuiselt

Veel teatas Vitsut, et loobub abivajajate kasuks ka enda tänavusest 1858 krooni suurusest palgatõusust. Ta lisas, et selle algatusega on lubanud ühineda ka linnavalitsuse liikmed ja linnaosavanemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles