Lasnamäel jagatakse reedeti toidupakke

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toiduabi.
Toiduabi. Foto: Sille Annuk

Lasnamäe linnaosas saab igal reedel 50 vähekindlustatud ja lastega peret toidupakke.

Juba kolmandat aastat toimub Lasnamäe linnaosavalitsuse ja Eesti Toidupanga edukas koostöö, mille tulemusena jõuavad vajalikud toiduained puudust kannatavate lasteni.

Tänu annetajate poolt toidupanga lattu saabunud ja sotsiaalhoolekande osakonna poolt jagatavatele toiduainetele on Lasnamäe 50 pere lapsel toidulaud mitmekesisem, söök maitsvam, kõht täis ja meel helgem.

«Sellest tänuväärsest tegevusest võidavad kõik osapooled – lapsed, kel lapsepõlv rõõmsam, annetajad, kes teevad heateo ja saavad teadmise täiskõhtudega lastest, ning abi korraldajad ja laialijagajad,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova.

Peredele jagatavad pakid on ligi kaheksa kilo rasked ning sisaldavad leiva ja saiatooteid, juur- ja puuvilja, erinevatest hulgiladudest saabunud küpsiseid, maiustusi ja kuivained, Oru farmist annetatud salatirohelist ja maitsetaimi, põllumees Ardo Leesi kasvatatud kartuleid ning suurte kaupluste poolt annetatud liha-, piima- ja muid toidukaupu, mille pakendid või sildid on saanud vedamisel kannatada.

Lasnamäe linnaosavalitsuse ja Eesti Toidupanga koostöö jätkub ka edaspidi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles