Mustika keskuse kindlustaja asub täna kahjusid tuvastama

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju kustutamine Mustika Keskuses
Tulekahju kustutamine Mustika Keskuses Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eile Mustika Keskuses aset leidnud põlengu kahjude suuruse tuvastamine algab täna ning hüvitamisotsusteni soovib kaubanduskeskuse kindlustaja jõuda lähema kuu jooksul.

Varakahjude osakonna juhataja Erko Makienko sõnul on keskuse kindlustaja ERGO võtnud põlenud hoones tegutsenud ja kahju kannatanud klientidega ühendust kahjumenetluse toimingute alustamiseks ning jaganud juhtnööre kahjukannatajate edasise tegevuse suhtes.

«Objekti ülevaatamisega alustame täna. Teeme kõik endast oleneva, et kahjud kiiresti menetletud ja hüvitatud saaksid,» rääkis Makienko.

«Arvestades kahjude ulatust ning seda, et kahjukannatajaid on mitmeid, võtab kahjukäsitlus aega kuni üks kuu, enne kui saame langetada hüvitamisotsused. Kaasame kindlasti eksperte kahjude suuruse ja ulatuse kindlaksmääramisse ning teeme koostööd politseiga juhtumi asjaolude selgitamisel.»

Mustika Keskuse hoone ja viie rentniku varad on kindlustatud ERGOs.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles