Vabaõhuüritused trotsivad vihma ja jahedat ilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi folk 2007.
Viljandi folk 2007. Foto: Raigo Pajula

Korraldajate sõnul kehv ilm ja suured vihmasajud suviste vabaõhuürituste külastatavust mõjutanud ei ole.

Viljandi Folgi piletimüügi eest vastutav Anu Rannu ütles Postimehele, et pärimusmuusika festivali piletimüüki kehv ilm pärssinud ei ole.

Rannu sõnul on piletimüügi seis pea üks-ühele võrreldav eelmise aasta omaga samal ajal. «Folgi passe praegu veel jagub, kuid suure tõenäosusega lõppevad need järgmise nädala alguses.»  

Vana Baskini teater, mis suvel vabaõhu etendustega mööda Eestit rändab, samuti publiku puudumise üle ei nurise. Haldus- ja lavastusalajuhi Marta Oja sõnul pole ükski etendus vihma tõttu veel ära jäänud ja sageli esinetakse täismajale.

Suurkontserdite korraldaja BDG, mis toob tänavu suvel Eestisse esinema maailmanimed nagu Red Hot Chili Peppersi ja Lady Gaga, turundusjuht Ilja Judeikin on sama meelt. «Võin kinnitada, et vihm ja halb ilm piletimüüki mõjutanud pole.»

Mitte kõigil suveürituste korraldajatel ei lähe nii hästi. Katuse- ja Rannakino eestvedaja Aivar Laane möönab, et on paratamatu, et ilm mõjutab välikino külastavust, eriti Pärnu Rannakino. «Inimesed tulevad ju randa sooja ja päikese pärast. Jahe ja vihmane ilm õue ei meelita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles