Seppik tahab Ansipit laimust puhtaks pesta

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Seppik riigikogu kõnepuldis.
Ain Seppik riigikogu kõnepuldis. Foto: Toomas Huik

Keskerakondlasest riigikogulane Ain Seppik väidab, et siseministrile tehtud arupärimisega tahab erakond hajutada Tartus visalt levivaid kuulujutte Andrus Ansipi võimalikust varjatud osalusest Emajõe Ärikeskuses, mitte teda süüdistada.


Seppikut pani jahmatama peaministri äge reageering neljapäevasel valitsuse pressikonverentsil.

«Kuna reageering oli nii valuline, siis paistab, et peaministril king siiski pigistab. Meid huvitab see, kas siseminister tegeleb ka Tartu, või ainult Tallinna, Pärnu ja Narva korruptsioonijuhtumitega,» nendib Seppik.

Valitsuse meedianõuniku Kateriin Leini sõnul on peaministri päevakava selleks liiga tihe, et taolist pseudoteemat arendada.

Emajõe Ärikeskuse juhatuse esimees Ain Tammvere eitab Ansipi osalust ärikeskuses kategooriliselt ja ütleb, et nii mõttetut süüdistust tema kommenteerida ei oska ega taha.

Siseministeeriumi avalike suhete juht Kristiina Leer kinnitab, et kui kõnealune arupärimine ministeeriumi on jõudnud ja tegu on riigikogu liikme ametliku arupärimisega, siis siseminister sellele ka vastab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles