Ansip sõitis rattaga Tallinnast Tartusse alla viie ja poole tunni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip.
Andrus Ansip. Foto: Kristjan Teedema

Peaminister Andrus Ansip sõitis reedel oma puhkuse alguse puhul jalgrattaga Tallinnast Tartusse, sõiduks kulus alla viie ja poole tunni.

Peaminister sõitis pärast Mitsubishi Corporationi esindajatega kohtumist jalgrattaga Tartusse, 198 kilomeetri läbimiseks kulus tal viis tundi ja 28 minutit, ütles valitsuse meedianõunik Liina Kersna BNSile.

Pärastlõunal Tallinnast Toompealt Stenbocki majast teekonda alustanud peaminister kasutas Tartusse jõudmiseks Piibe maanteed.

Ansip on sõitnud jalgrattaga Tallinnast Tartusse neli korda ning reedel sõidetud aeg on neljast parim.

Neljapäeval naases Ansip tagasi visiidilt Afganistani.

Ansip on puhkusel reedest 7. augustini. Puhkuse ajal on peaministril kavas sõita koos perega vaatama Londoni olümpiamänge. Olümpiamängudele sõidab peaminister eraviisiliselt ning ta tasub oma sõidukulud ise.

Ansipi puhkuse ajal täidab peaministri kohuseid 20.- 27. juulini reformierakondlasest keskkonnaminister Keit Pentus ning 28. juulist 7. augustini Isamaa ja Res Publica Liidu esimees, kaitseminister Urmas Reinsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles