Lasnamäe nõlva all avatakse laupäeval ekstreemratturite dirt-park

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dirt-park Lasnamäel.
Dirt-park Lasnamäel. Foto: Sabina Alijeva

Laupäeval kell 13 avatakse Lasnamäe nõlva all, Katleri bussipeatuse taga ekstreemratturitele mõeldud dirt-park, toimub ka esimene SummerJam võistlus.


Dirt-pargi loomise ideele panid õla alla Lasnamäe linnaosavalitsus, Pirita linnaosavalitsus ja Tallinna Spordi- ja noorsooamet, kes finantseerisid projekti 3000 euroga, teatas Lasnamäe linnaosavalitsuse pressiesindaja.

Noortest koosnev MTÜ Estonian Freeride Guild alustas Dirt-pargi rajamistöödega aprillis ning tänaseks on sõidukõlblik esimene osa pargist. Nelja kuu töötulemusena on tühermaa saanud juba noortele ratturitele sobilikuma ja vormikama kuju.

Dirt-park on rajajate sõnul ainulaadne ja selliseid ekstreemseid radasid hetkel veel Maarjamaal mujal ei ole. «See on kiitust vääriv tegu ja sajaprotsendiliselt noorte ratturite enda algatuse ja teostusega – alates ideest ja projektirahade hankimisest kuni dirt-pargi rajamistööde ja igapäevase kasutamise ning hooldamiseni,» lausus Lasnamäe linnaosavanem Olga Ivanova.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles