Linn jätab lummemattunud tõkiste lõhutud auto juhi kahjutasuta

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See foto on tehtud kolm-neli päeva pärast õnnetust.
See foto on tehtud kolm-neli päeva pärast õnnetust. Foto: Irina Mägi / Meie Maa

Kuressaare linnavalitsus ei hüvita veebruari keskel autoga Tuule tänaval jalgrattateed sõiduteest eraldava betoonelemendi otsa sõitnud ja selle tulemusel masina lõhkunud linlasele üle 3000 krooni suurust kahjunõuet.


Linnavalitsus leidis esitatud kahjunõuet analüüsides ja tutvudes ajakirjanduses antud kommentaaridega, et kahjutasu maksmine ei ole põhjendatud, kirjutab Meie Maa.

«Nii oma avalduses kui ka kommentaarides olete tunnistanud, et olete teadlik Tuule tänava liikluskorraldusest ja ka füüsilistest tõketest,» kirjutas Kuressaare abilinnapea Urmas Sepp saarlasele saadetud vastuses.

Saarlane ei nõustunud linna väitega kahjutasu hüvitamata jätmise kohta.

«Jään omale kindlaks, sest liikluses ei saa sõita oma mälu, vaid ikkagi nähtavate liiklustähistuste järgi ja sündmuse toimumise hetkel need «üllatused» seal nähtavad ei olnud,» rääkis linlane.

Tema sõnul kinnitab öeldut ka foto sündmuskohast, millel betoontõkked üldjuhul lumega kaetud ja aimatavad on vaid nende otsad. Kuigi mees pildistas paika betoontõkkele otsasõidule järgneval hommikul ja ilm midagi seal selle aja jooksul ei muutnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles