Tugev tuul viis ujumisrõngaga lapse merele triivima

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel sattus Sillamäel supelrannas ohtu väike ujumisrõngaga poiss, kelle tuul merele triivima viis. Poisikese päästsid teised rannalised.

Õpetlik ja õnneliku lõpuga lugu juhtus pühapäeva pärastlõunal, kui tugev tuul viis Sillamäe supelrannas umbes 4-5-aastase lapse, kellel pealtnägijate väitel oli ujumisrõngas ümber, kaldast 300 meetri kaugusele merele, teatas Ida-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Merit Kaljus.

Kaljus rääkis Postimehele, et poisi ema sõnul oli ta vees koos lapsega, ent puhus tugev tuul ning korraks oli ema tähelepanu mujal. Kui ta uuesti pilgu lapsele pööras, oli põnn juba kaugele triivinud, nii et ema teda enam kätte ei saanud.

Lapsevanemale tulid appi kohalikud elanikud, kes õnnetu merehädalise paadiga kaldale tõid. Meedikud kontrollisid rannas poisi tervisliku seisundi üle ning kuigi huuled olid lapsukesel külmast sinakad, siis midagi tõsisemat tal häda polnud. Pärast tervisekontrolli anti laps taas ehmunud ema käte vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles