Reporter.ee: Savisaar ja tema Suur-Tallinn ajab poliitvastased marru

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur allkirjakogumine pealinnas: Suur-Tallinna poolt ja vastu.
Suur allkirjakogumine pealinnas: Suur-Tallinna poolt ja vastu. Foto: Reporter.ee

Keskerakondliku Tallinna linnavalitsuse ja võimuliidu tüli Tallinna valimiskorra üle käib täistuuridel. Tallinn algatas täna valimisteks ühe valimisringkonna loomise.


Võimuliidu poliitikud süüdistavad keskerakonda seaduse rikkumises ja riigikohtu lahendi eiramises, vahendas Reporter.ee.

«Ma arvan, et Keskpartei tuli nüüdseks kapist välja. Ma loodan, et kõik saavad nüüd aru, et kõik see eelnev trall, mis puudutab Suur-Tallinnat, et selle eesmärk oli vaid üks - moodustada Tallinnas üks valimisringkond,» ütles riigikogu õiguskomisjoni esimees Ken-Marti Vaher.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ei ilmunudki tänasele pressikonverentsile, et vastata ajakirjanike küsimustele. Vaheri sõnul on see linnapea väga reeglipärane käitumine. «Kui jalgealune ei ole väga kindel, siis ei ole ta üldsegi mitte pildis. Kui on välja töötatud väga täpne propagandaplaan, siis asub ta esivõitlejaks,» ütles Vaher.

Tallinna abilinnapea Taavi Aas kinnitas, et linnaosad peavad olema suveks kaotatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles