Ida-Tallinna keskhaigla juhina jätkab Ralf Allikvee

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Tallinna keskhaigla juht Ralf Allikvee.
Ida-Tallinna keskhaigla juht Ralf Allikvee. Foto: Toomas Huik

Ida-Tallinna keskhaigla nõukogu otsustas pikendada senise haigla juhatuse esimehe Ralf Allikvee ametiaega järgnevaks kolmeks aastaks, juhatuse esimehe avalikul konkursil oli ta ka ainus kandidaat.

Allikveel on haiglajuhina kogemust 30 aastat, Ida-Tallinna keskhaiglat on ta juhtinud juba kaheksa aastat.

«Algaval ametiajal soovin, et Eesti tervishoiu juhtimine oleks vähem kildkondlik ja rohkem kompetentne, et tervishoid muutuks ükskord jätkusuutlikuks. Eestile on seda vastupidamiseks väga vaja,» sõnas tagasivalitud juhatuse esimees Ralf Allikvee.

«Haigla juhina ametit jätkates soovin oma haiglale arengusuutlikkust vaatamata majanduse keerulistele aegadele. Olen kindel, et minu haigla arstid ja õed suudavad jätkata sama tublidusega ning me võime üksteisele loota oma põhitöös - patsientide ravimisel,» lisas ta.

Ralf Allikvee alustas haiglajuhi karjääri 1979. aastal Tartu kiirabijaama peaarstina, ta on olnud ka nõukogude armees administreeriv kirurg, Tartu onkoloogiahaigla peaarst, Mustamäe haigla direktor ning peaarst., Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse ning nõukogu liige.

Allikvee on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna 1976. aastal, seejärel kirurgia internatuuri 1977. aastal. Ta on erialalt onkoloog-kirurg.

Tänaseni praktiseeriva kirurgina on Allikvee arvukate erialaseltside liige, sealhulgas Euroopa Uroloogide Assotsiatsiooni täisliige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles