Mustika Prisma avab keskpäeval uksed

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlengujärgsed koristustööd Mustika Prismas.
Põlengujärgsed koristustööd Mustika Prismas. Foto: Raigo Pajula.

Täna kell 12 teeb esimest korda pärast hiljutist tulekahju taas uksed lahti Mustika keskuse ühes tiivas asuv Prisma Peremarket.


«On äärmiselt tore, et oleme selle nädala jooksul saanud palju positiivset tagasisidet nii oma koostööpartneritelt kui klientidelt. Alates tänasest on Mustika Prismasse taas oodatud kõik külastajad,» ütles Prisma kaubandusdirektor Sari Hujanen.

Nädal kestnud puhastustööde käigus on vahetatud Mustika Prismas välja kõik suitsukahjustuse saanud tooted, pestud üle riiulid ja seinad ning puhastatud laealused.

Nädala alguses viis Eesti Keskkonnauuringute Keskus ka poes läbi õhu mõõtmised, mis näitasid, et põlemisest tekkinud jääke kaupluse õhus ei ole. Samuti on kaupluse avamiseks loa andnud Päästeamet. Lisaks on Mustamäe Prisma töötajad läbinud täiendava tuleohutuskoolituse.

Keskuse põlengust tekkinud kahju suurusjärk on ligikaudu kümme miljonit krooni. Kindlustuse kaetav kahju koosneb maha kantud toodetest ning suletud päevade eest saamata jäänud tulust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles