Tänavu saavad Tallinnas kanalisatsiooni 1300 kinnistut

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanalisatsioonitööd Tallinnas.
Kanalisatsioonitööd Tallinnas. Foto: Toomas Huik

AS Tallinna Vesi ehitab tänavu Tallinna linnas ligi 38,5 km kanalisatsioonitorustikke, mille käigus luuakse ühiskanalisatsiooniga liitumisvõimalus enam kui 1300 kinnistule.


Peale selle rajatakse 3,2 kilomeetrit vee- ning neli kilomeetrit sademeveetorustikke, teatas Tallinna Vee kommunikatsioonijuht Reigo Marosov.

Enamus tänavustest töödest tehakse Nõmmel, kus rajatakse umbes 33 kilomeetrit kanalisatsioonitorustikke ning luuakse ühiskanalisatsiooniga liitumise võimalused 1174 kinnistule. Peale selle jätkub kanalisatsioonivõrgu arendamine ka Pirital, Kristiines ja Mõigus.

Praeguseks on Nõmmel välja ehitatud kanalisatsioonitorustikud Laane, Varbola, Leegi, Läike, Hallikivi, Sisaski, Mesila, Kalevala, Hommiku, Mahla, Jõhvika ja Kuremarja tänavatel ning tööd on lõppemas Tammiku, Särje, Rao ja Raudtee tänavatel.

Suuremahulisem ehitustegevus algab aprilli alguses, kui Tallinna Vesi alustab Nõmmel kahe arendusala kanaliseerimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles