Ülehomsest saab Gonsiori tänaval jälle sõita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui esimesena sai uue teekatte Kreutzwaldi ja Gonsiori ristmik, siis praegu on kogu remondis olnud teelõik asfalteeritud.
Kui esimesena sai uue teekatte Kreutzwaldi ja Gonsiori ristmik, siis praegu on kogu remondis olnud teelõik asfalteeritud. Foto: Liis Treimann

Gonsiori tänava lõik Kreutzwaldi ja Pronksi tänava vahel on asfalteeritud ning käib teekattemärgistuse tegemine. See tähendab, et alates ülehomme hommikust hakkavad seal jälle liikuma liinibussid ning sõita saavad ka kõik teised sõidukid.

Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa ütles Postimehele, et liiklus hakkab sellel teelõigul toimima samamoodi kui enne tänava sulgemist kaks kuud tagasi ning bussiradasid sellele lõigule esilagu ei tule.

Väiksemad muudatused tehakse Gonsiori tänava lõigul Raua tänavast ehk pritsumajast kuni Laikmaa tänavani kesklinna suunduval teepoolel. Sinna joonitakse maha üks bussirada, kuna seal sõidab palju Lasnamäelt ja Maardust tulevaid liinibusse. Alles jääb üks sõidurada kõigile autodele ning teine rada pöörab Kivisilla tänavale, nagu oli ka enne tänava sulgemist.

Gonsiori tänava Lasnamäe poole suunduval osal tuleb bussirada Laikmaa tänavast kuni Kivisilla tänavani, kuna seal on palju bussipeatusi.

Rüütelmaa mainis, et koos Gonsiori tänava avamisega taastatakse järk-järgult endine liiklusskeem ka Kunderi tänaval ehk see muutub jälle ühesuunaliseks kahe sõidurajaga tänavaks.

Ta lisas, et eelmisel ööl jõuti Gonsiori tänava remondis olnud lõik osaliselt plastikuga joonida ning ülejäänud osa kavatsetakse valmis teha kas täna või järgmisel ööl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles