Teetööd segavad liiklemist Tallinna-Luhamaa maanteel

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee.
Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee. Foto: Margus Ansu

Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel liiklejad peavad maanteeinfokeskuse teatel arvestama vähemalt pooletunnise lisaajaga, kuna teel on suuremahuliste teetööde tõttu liiklustakistusi mitmel lõigul.

Tallinna-Rannamõisa-Kloogaranna maantee  remondilõigul  Tallinna linna piirist -Tabasaluni (km 2,6-5,3) on suletud täna, 17.08 kella 12st kuni 23. augusti 2012 kella 20ni kilomeetritel 4.5-5.3 (Vahepere tn. – Keskpäeva tee).

Liiklus suunatakse ümber Tallinna-Paldiski ja Harku-Rannamõisa maantee kaudu. Ühistranspordile tagatud läbipääs mööda Taludevahe teed.

Tallinna ringteel Luigel  toimuvad täna asfalteerimistööd 21. kilomeetril, kus 200-meetrisel lõigul on üks sõidurada suletud ja liiklust reguleeritakse. Rapla poolt tulijad suunatakse liiklussõlme rambile üle uue ringristmiku kilomeetril 9,2.

Hammaste-Rasina maantee 9. kilomeetril on augusti lõpuni remondi tõttu suletud Lääniste sild. Ümbersõit toimub marsruudil Hammaste-Ahja-Mooste-Rasina ning teekond pikeneb seetõttu 28,3 km võrra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles