Joomakaaslase pussitajat ootab kohtutee

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Viru ringkonnaprokuratuur saatis kohtu alla mehe, kes uurimisandmetel vägivallatses tuttava naise kallal ning tekitas joomakaaslasele raskeid vigastusi.

Eeluurimisel kogutud andmetel pani 29-aastane Taivo esimese kuriteo toime tunamullu 1. augustil, kui tungis Lääne-Virumaal Vinni vallas kallale 31-aastasele naisele ning tekitas talle füüsilist valu ja tervisekahjustuse.

Märksa raskema kuriteo sooritas aga mees mullu 1. veebruaril, kui läks Rakveres asuvas korteris tülli 20-aastase joomakaaslasega ning lõi noormeest korduvalt noaga. Kannatanu sai eluohtlikke vigastusi, kuid meedikutel õnnestus tema elu päästa.

Politsei alustas varem kriminaalkorras karistatud Taivo suhtes kriminaaluurimist, mille kohtueelse menetluse lõppedes sai ta süüdistuse kehalises väärkohtlemises ja raskete tervisekahjustuse tekitamises. Kohtus süüdimõistmisel ootab teda kuni 12-aastane vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles